Store manager

Store manager | Studio Noos
Wij zijn Studio Noos; een jong en snelgroeiend merk dat het ouderschap fashionable maakt. Naast baby- en kinder gerelateerde items zijn we ook zeker bekend bij niet-moeders omdat we mooie en praktische items maken die je mee kunt nemen op elk avontuur. 
Het bekendste item is onze mom-bag. Het is een fashionable tas die we in veel verschillende stoffen en materialen hebben met het grote voordeel dat de hengsels lang genoeg zijn zodat ze om de kinderwagen en buggy passen. Naast onze mom-bags verkopen we ook verschoonmatjes, pouches, kinderrugzakken, wallets en face masks.
Inmiddels hebben we nu meer dan 500 verkooppunten wereldwijd waar nog iedere dag retailers bij komen (in zowel binnen- als buitenland). Daarnaast openen we eind april onze eerste flagshipstore in hartje Amsterdam (locatie: Oude Looiersstraat 44-hs, Amsterdam). Hiervoor zijn wij op zoek naar een fulltime store manager.
Wij zoeken een enthousiaste, klantgerichte en ondernemende collega. Je bent verantwoordelijk voor de planning, bewaakt het budget en bedenkt creatieve manieren om de omzet te verhogen en het klantenbestand uit te breiden. Je zorgt voor een goede sfeer op de winkelvloer en zorgt ervoor dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen.
Verantwoordelijkheden
- Je zorgt voor een goede klant beleving
- Je bent verantwoordelijk voor het maximaliseren van de omzet
- Je zorgt voor een perfecte presentatie van de collectie en de winkel
- Je bent verantwoordelijk voor alle administratieve aspecten

Jouw profiel
- Minimaal HBO werk- en denkniveau
- Relevante werkervaring
- Spontaan, enthousiast en flexibel
- Werkt nauwkeurig en gestructureerd
- Commercieel en resultaatgericht
- Zelfstandig en ondernemend type
- Goede communicatie skills en beheersing van Nederlands en Engels
- Fulltime / 40 uur contract, waarvan ook op zaterdag
Herken jij jezelf in de omschrijving & heb je interesse in deze vacature? Mail dan je CV + motivatiebrief naar info@studionoos.com.