Senior Sales Representative

Senior Sales Representative | Studio Noos

Wij zijn Studio Noos, een jong en hard groeiend merk dat het ouderschap fashionable maakt! Naast baby- en kind gerelateerde items zijn we ook bekend bij niet-moeders omdat we mooie en praktische items maken die je mee kunt nemen op elk avontuur in het leven.

Het bekendste item is onze mom-bag. Het is een fashionable tas die we in veel verschillende stoffen en materialen hebben met het grote voordeel dat de hengsels lang genoeg zijn zodat ze om de kinderwagen en buggy passen. Naast onze mom-bags verkopen we ook verschoonmatjes, pouches, kinderrugzakken, wallets en face masks.

Inmiddels hebben we nu meer dan 500 verkooppunten wereldwijd en komen er iedere dag nieuwe retailers bij (in binnen- en buitenland). De explosieve groei laat zien dat Studio Noos enorme potentie heeft en goed wordt ontvangen.

Wij zoeken een enthousiaste, klantgerichte en ondernemende collega. Je werkt zelfstandig en kunt ideeën omzetten naar acties. Je denkt in kansen en houdt daarbij het merk en de klant in evenwicht. Je streeft naar een optimaal sales resultaat en bouwt daardoor Studio Noos succesvol uit.

Verantwoordelijkheden
- Acquisitie: leads opvolgen en actief opzoek gaan naar nieuwe verkooppunten (in zowel binnen- als buitenland)
- Aanspreekpunt bestaande klanten
- Verwerken van alle key account orders
- Optimaliseren van de verkoopstrategie
- Budgetten opstellen en bijhouden

Jouw profiel
- Afgeronde HBO / WO opleiding in commerciële richting
- Relevante werkervaring in fashion (3+ jaar)
- Spontaan, enthousiast en flexibel
- Werkt nauwkeurig en gestructureerd
- Commercieel en resultaatgericht
- Zelfstandig en ondernemend type
- Goede communicatie skills en beheersing van Nederlands, Engels en Duits, zowel in woord als geschrift
- Full-time beschikbaar (locatie: Prinsengracht, Amsterdam)

Herken jij jezelf in de omschrijving & heb je interesse in deze vacature? Mail dan je CV + motivatiebrief naar info@studionoos.com.